tirsdag 11. oktober 2016

Chlamydia i halsen

Klamydia er blant kjønnssykdommene som kan smitte til halsen ved oralsex. Det er riktig at chlamydia kan infisere hals etter oral sex. Men det overveiende flertall av dem hvor det påvises . Klamydia er en seksuelt overførbar sykdom som rammer mer enn millioner mennesker i året i USA.


Normalt påvirker både mannlige og kvinnelige . Har du oralsex, kan du godt blive smittet med klamydia i halsen. Det giver ondt i halsen, men du kan ikke smitte andre – heller ikke selv om du giver oralsex eller .

Klamydia i munnen og halsen er en sjelden tilstand hvor bakterien chlamydia trachomatis infiserer halsen. Man har også sett at klamydia smitter ved munnsex og analsex, som gir symptomer fra hals og endetarm, men dette er mindre vanlig. Klamydia er en seksuelt overført infeksjon (STI). Det er forårsaket av bakterien Chlamydia trachomatis, og er den vanligste bakterielle STI i USA.


Ettersom klamydia smitter gjennom væske, vil det også kunne smitte. Man kan også få klamydiainfeksjon i halsen etter å ha blitt smittet ved munnsex, eller i endetarmen etter analsex.

Klamydia er en seksuelt overført infektion ( STI ). Det er forårsaget af bakterien Chlamydia trachomatis , og er den hyppigste bakterielle STI i . Tester du positivt på klamydia, bør seksualpartnere de siste . Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon (SOI: kjønnssykdom) forårsaket av. Hvis du er smittet med klamydia, er du smittet med en bakterie, der hedder chlamydia. Hos begge køn kan klamydia også smitte til endetarmen og til halsen.


Klamydia er en vanlig seksuelt overførbar sykdom som skyldes bakterier. Bakteriene fester seg til slimhinnen i underlivet, endetarm og hals. Noen ganger blir pungen rød - Problem med halsen ved oralsex.


Klamydia hos menn øker risikoen for å bli sterile, og ikke kan få barn. Klamydia kan også smitte til hals og anus. Klamydia smitter ved direkte slimhinnnekontakt.


Klamydia är en vanlig könssjukdom i Sverige. Många vet inte om att de har sjukdomen, eftersom alla inte får symtom. Behandlingsöversikt från Internetmedicin. Det är ovanligt att få klamydia i halsen om du har munsex.


Forskarna vet ännu inte om klamydia kan överföras från munnen till könsorganet eller tvärtom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg