onsdag 9. november 2016

Oppkast og feber

Typisk for akutt mage-og tarminfeksjon er oppkast, diare, magesmerter og feber. Nøyaktig hvilken bakterie, virus eller parasitt som er årsaken til . Feber vil si at kroppstemperaturen, har steget til over 3ºC. Kvalme og oppkast kan skyldes mange sykdommer, men også alvorlige . Den vanligste årsaken til oppkast hos barn er mageinfeksjoner.


I slike tilfeller er oppkastet ledsaget av diare og feber. Mageinfeksjonen skyldes som regel virus, .

Ofte begynner omgangssyke med kvalme, som følges av oppkast og diaré. Har man hodepine, feber eller muskel- og leddsmerter kan man bruke . Der stod det at barn med feber ofte får ketose og dette resulterer i kvalme og oppkast. Sirkelen blir vond ved at det kvalme barnet ikke spiser . FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er.


Hvis det har diare og oppkast kommer feberen fra en infeksjon i . Vesla på år ble syk like før jul og fikk da feber i ca døgn. Oppkast natt til tirsdag, feber torsdag kveld - Anonymforum. Toåring med feber og oppkast, trenger noen råd - Anonymforum.

BufretLignendeDette er en vanlig årsak til diaré og oppkast. Mulige symptomer er feber, kraftig hodepine, nakkestivhet, lysømfintlighet, oppkast, sløvhet, forvirring og kramper. Oppkast og kvalme initalt, deretter eventuelt feber og diaré. Eventuelt dehydrering og nedsatt allmenntilstand.


Ved virale gastroenteritter ofte samtidig infeksjon i . Klinisk diagnose basert på oppkast, diaré, magesmerter og feber i forskjellige kombinasjoner. Ofte feber, dehydrering og nedsatt allmenntilstand. Vanligste årsak til magesmerter hos barn. Akutte symptomer med oppkast, kvalme, diaré og magesmerter. Sykdommen starter som regel akutt med kvalme og oppkast, magesmerter og feber.


Kvalme og oppkast gir seg som regel i løpet av 1-dager. Oppkast og diaré (omgangssyke) er vanlig i småbarnsalderen. Sykdommen begynner gjerne med slapphet, feber og oppkast. Akutt magesyke er plutselig løs og hyppig avføring enten alene eller sammen med kvalme, oppkast, mavesmerter og feber hos et ellers friskt . Høy feber følges dessuten ofte av oppkast og diaré selv om fordøyelseskanalen ikke er angrepet av sykdommen.


Omgangssyke er en vanlig årsak til diarè, kvalme og oppkast. Ved høy feber, tegn på uttørring, blod i avføringen eller blodig oppkast; Ved magesmerter; Ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg