onsdag 9. november 2016

Hvor lenge varer omgangssyken

Som regel er en omgangssyke over på 24-timer, og det må ofte få ta. Man blir fort dårlig og føler seg elendig på et blunk, og hvor lenge du . Virusinfeksjon i tarmen, omgangssyke, er en vanlig årsak til kortvarig diarè og.

Sykdommen varer normalt fra noen få dager til en ukes ti og den smitter lett. For å unngå smitte av omgangssyken er det viktig med god håndhygiene. Oppkast går som regel over etter 1-dager, mens diaré kan vare noe lenger. Hvor lenge det går fra man er smittet til man blir syk (inkubasjonstid) avhenger av .

Infeksjonen gir ofte kraftigere symptomer som varer lenger enn andre mage-tarminfeksjoner. Ifølge Folkehelseinstituttet og Spedbarnsboken er rotavirus årsak til . Det er vel veldig forskjellig hvor lenge det varer,men det er ihvertfall. Jeg er en støvsuger når det gjelder omgangssyke, men heldigvis så er . Hvor lenge varer dette helvetes noroviruset?


Hvor lenge er du hjemme fra jobb etter omgangssyke. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeJeg har hørt at man potensielt kan smitte omgangssyke opptil to dager etter at man er frisk. Hvor lenge før det bryter ut og hvor lenge etter at man er kvitt.


Det er ingenting i veien for at neste utbrudd av omgangssyken kan sende deg rett tilbake til baderommet.

Innsendt av GHei gutt, ja, det kan absolutt forekomme at det varer et par dager. Omgangssyke smitter fra man blir syk og inntil timer etter at. Det antas at de fleste forkjølelsesvirus i det vesentlige smitter så lenge man har. Det kommer an på både hva det dreier seg om og hvor man jobber, tenker jeg.


Generelt gjør influensa oss sykere enn forkjølelse, og varer gjerne lenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg