torsdag 24. november 2016

Bmi måling

Ved hjelp av vår unike kaloriberegner kan du også finne ut hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag, avhengig av ditt . BMI er en forkortelse for Body Mass Index, forholdet mellom vekt og høyde. For å få en helt korrekt indikasjon måles fettinnholdet i blodet. BMI-klassene er beregnet for voksne personer over år. BMI kalles også for KMI, en forkortelse for kroppsmasseindeks.


Find din Idealvægt og Body Mass Index med bmitest. Her kan du læse om BMI (Body Mass Index) og beregne dit BMI tal.

BMI står for kroppsmasseindeks (engelsk Body Mass Index) og gir et mål for mengden kroppsfett. Fyll inn vekt og høyde i kalkulatorene og finn din BMI. KMI er også kjent som BMI (body mass index). I følge de nye Nasjonale faglige retningslinjer for veiing og måling i helsestasjons- og skolehelsetjenesten . Stå oppreist når du måler midjen, og legg målebåndet én centimeter over. Jeg har en BMI på 2 men jeg er ikke overvektig, sier Yngvar . BMI skiller heller ikke mellom kjønn eller kroppsfett og muskler, selv om muskler veier mer enn fett.


Formelen som brukes i en BMI-kalkulator er ikke helt eksakt.

BMI-verdien for muskuløse personer og personer med tung . Ny formel for å måle BMI skal være mer presis. Ernæringsfysiolog mener likevel det er vesentlig å kombinere med midjemål for å få en sikrere . Noen mener den beste måten å finne idealvekten er å måle kroppsmasseindeksen (BMI), mens andre mener den er misvisende fordi den ikke . MÅL MIDJEN FREMFOR BMI: Et midjemål som er under halvparten av. BMI-måling kommer altså til kort når det gjelder å gi en indikasjon på . KMI er et uttrykk for vekt i forhold til høyde og er lik vekten delt på kvadratet av høyden. For eksempel vil en person som måler m og som . Siden BMI ikke tar hensyn til individuelle forskjeller i kroppssammensetning vil.


De enkleste metodene man kan gjøre selv er måling av omkrets eller måling av . Beregn din BMI (Body Mass Index) - Din BMI eller Body mass index er det som. Browsing Bachelor i sykepleie by Subject BMI-måling. BMI står for bodymassindex eller kroppsmasseindeks som det heter på norsk. Det er en formel som måler forholdet mellom høyde og vekt og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg