torsdag 17. november 2016

Hva er stoffskifte

Stoffskifte, summen av alle kjemiske reaksjoner som finner sted i hver enkelt celle i en organisme hvor formålet er å skaffe energi til vitale . Stoffskifte eller metabolisme er et komplett sett av livsnødvendige kjemiske reaksjoner som skjer i levende celler. Skjoldbruskkjertelen produserer hormonet tyroksin, som regulerer stoffskiftet og virker på alle cellene i kroppen.

Kjertelen ligger rett nedenfor strupehodet foran . Ser folk snakker om høyt og lavt stoffskifte her, hva er det? Hva er symptomer, mulige utfall og behandling? Det kan føre til alvorlig lavt stoffskifte (hypotyreose) som i en.

Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du . Lavt stoffskifte er en sykdom med nedsatt stoffskifte. At det foreligger et struma forteller oss ikke hva slags sykdom eller tilstand som . For dager siden - Stoffskiftet eller metabolismen er et samlebegrep på alle biokjemiske reaksjoner som skjer i kroppen. Høyt stoffskifte skyldes overproduksjon av hormoner i skjoldbruskkjertelen,. Symptomer på høyt stoffskifte; Behandling av høyt stoffskifte; Hva skjer videre?


Lavt stoffskifte behandles ved tilførsel av hormonet tyroksin (tablett). Symptomer på lavt stoffskifte; Behandling ved lavt stoffskifte; Hva vil skje videre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg