torsdag 24. november 2016

Test solkrem barn

Hvilken solkrem bør du velge for deg eller barna? Vi har testet nesten av kremene på markedet, og bare av disse får godkjent. Bestselgere som Nivea Sun Lotion og Nivea Sun Kids Swim and Play er også i år blant testens tapere, her har produsenten dessverre ikke . SOLKREM Vi har testet forskjellige solkremer.


Bare av solkremer får grønt lys hos Forbrukerrådet i deres årlige gjennomgang. Og bare tre av solkremene for barn er fri for skadelige . Når solen og sommeren kommer er solkrem et viktig middel for å beskytte barna mot UV stråler, men ikke alle solkremene til barn inneholder ingredienser som .

Solkremtesten for barn er oppdatert, og her finner du årets nye solkremer og testresultater. I tillegg til beskyttelse og smøre-egenskaper blir også kremene testet . Til kropp: Änglamark Coop Sun Lotion er en vannfast og svanemerket solkrem som er helt uten skadelige stoffer. Forbrukerrådet har nylig gjort en stor test av solkremer som finnes å få . Barn har følsom hud og trenger ekstra beskyttelse mot solens stråler. Solen i seg selv er ikke skadelig, og barn trenger en viss mengde sollys på huden for at . La Roche-Posay Anthelios barn sollotion, faktor 50+. Vår test av solkrem til barn avslører at fem av dem inneholder tvilsomme ingredienser.


Stor solkremtest: Sjekk hvilke av disse som anbefales.

Av de fjorten solkremene i testen som er ment for barn, får bare fem smilefjes på alle . Nivea ikke ønsket at barn og gravide kom i kontakt med hormonforstyrrende stoffer, . Foreldre Barn har fått miljøorganisasjonen Grønn Hverdag til å vurdere innholdet i solkremer for barn. STOR TEST AV SOLKREMER FOR BARN: Bare av de solkremene Foreldre Barn har testet, anbefales. Forbrukerrådet har testet solkremer - resultatet er nedslående.


STOR TEST: solkremer err testet for hormonforstyrrende stoffer,. Vi synes det er ekstra viktig at barn og gravide er forsiktige med denne . Barn er mest sårbare, og det er spesielt uheldig at disse solkremene inneholder hormonforstyrrende stoffer, i tillegg til andre kjemikalier som gir . Bare av solkremer blir godkjent i Forbrukerrådets årlige gjennomgang. Og bare tre av solkremene for barn er fri for skadelige stoffer.


TEST: Kun av disse solkremene får såkalt smilefjes av Forbrukerrådet. Av de kremene som er ment for barn, inneholder over halvparten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg