mandag 28. november 2016

Symptomer på hepatitt c

En del vil si at det ikke gjorde vondt, men at det kjentes mer som et press eller at brystet ble klemt sammen. Brystsmerter betegner smerter som oppleves å komme fra brystet, og kan ha både psykiske og fysiske årsaker. SMERTER I BRYSTET: Dette er det vanligste tegnet på hjerteinfarkt. Smertene føles pressende, brystet blir trangt, og mange blir kvalme, . Jeg har lenge kjent på en smerte i brystkassen, i selve ribbebena - midt mellom brystene.


Det kjennes ut som om jeg har dunket og slått meg, . Smertene kan spre seg opp til nakken, ut i skuldre, armer og frem til brystet.

Skarpe, krampaktige smerter i brystet, ofte lokalisert til en av sidene. Brystbetennelse kan gi smerter og rødt, varmt og hovent bryst. Er det for vondt å amme, eller om barnet ikke vil die så ofte, kan du pumpe eller håndmelke . Kan ikke huske noen gang jeg har hatt SÅ vondt inne i kroppen! Smerter i bryst regionen skal alltid tas på alvor og ved mistanke om alvorlig sykdom ta straks kontakt med lege eller ring 113!


Har de siste månedene vært plaget mer og mer med vondt i brystet når jeg puster inn. Gå til Symptomer og forløp - Ved symptomgivende sykdom milde til kraftige symptomer som influensaliknende plager, slapphet, og mageplager. Hos 75- av alle pasientene som smittes, er det ingen symptomer. Hepatitt C er en viktig årsak til kronisk leversykdom som oppstår hos en .

Hepatitt C er en infeksjon som kan skade leveren. Mange vet ikke at de er smittet fordi det kan gå mange år før symptomene utvikler seg. Hepatitt C-infeksjon kan skade leveren og gi leverbetennelse. Mange vet ikke at de er smittet fordi det kan gå mange år før symptomene utvikles. Smitte skjer hovedsakelig gjennom blod ved bruk av urene kanyler hos injiserende misbrukere.


Hepatitt C gir vanligvis få symptom, og blir kronisk hos rundt 70- . Hepatitt C er en blodsmitte som forårsakes av et virus. Den som rammes av hepatitt C risikerer blant annet å utvikle gulsott, skrumplever og leverkreft. Hepatitt C skyldes et virus som kalles hepatitt C virus.


Den kroniske hepatitt C kan forløpe helt uten symptomer eller forårsake en rekke mindre alvorlige . Kronisk hepatitt kan også forløpe uten symptomer og først gi. B-virus (HBV), hepatitt C-virus (HCV), hepatitt D-virus (HDV) og hepatitt . De vanligste er hepatitt A-virus, hepatitt B-virus og hepatitt C-virus. B, men langt flere av voksne som smittes får tydelige symptomer på gulsott.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg