torsdag 24. november 2016

Omgangssyke drikke

Hva og hvor mye du bør drikke ved omgangssyke, varierer etter alder. Hva skal man spise og drikke når alt uansett kommer i retur? Som regel er en omgangssyke over på 24-timer, og det må ofte få ta den .

Har man en kortvarig runde med omgangssyke, er det imidlertid for de fleste greit å drikke det man har lyst på. Når du har omgangssyke er det viktig at du får i deg nok væske! Drikk derfor rikelig med vann (du skal ikke drikke melk eller spise melkeprodukter slik du sier).


En som mener kvalme og omgangssyke er det verste som finnes, har send inn.

Det beste du kan drikke mot kvalme er farris, men for å variere bør du også . Spesielt utsatt for dehydrering er små barn og eldre. Rikelig med drikke er derfor den viktigste behandlingen ved omgangssyke. Dette bør du drikke og spise ved akutt diaré, omgangssyke og matforgiftning. Feil mat og drikke kan forverre tilstanden. De fleste trenger ingen behandling ved omgangssyke.


Unntaket er der det er fare for uttørking (dehydrering). Et generelt råd er å få i seg rikelig med drikke, . Alle vil på et eller annet tidspunkt får omgangssyken.

Her er rådene for hva man bør spise og drikke når man er syk. Drikke alkohol når man er syk - posted in Helse: Jeg personlig selv er kvalm. Tenker da på omgangssyke, matforgiftning og andre sykdommer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg