søndag 20. november 2016

Sår hals kjerringråd

Sår og tørr hals er ikke særlig behagelig. Ofte kan det være kløe i halsen i tillegg. Les om dette kjerringrådet og bli kvitt plagene en gang for alle.

BufretLignendeHoste i forbindelse med sår og vondt i halsen kan tyde på forstadiet til en begynnende forkjølelse. Bakterier som angriper slimhinnene i munnen og halsen gjør . Kjenner du at en influensa er på vei, har sår hals eller er forkjølet, kan du forsøke disse rådene. SÅR HALS: En ny studie viser at aspirin oppløst i vann er en effektiv kur mot.

En ny studie viser at den mest effektive kuren mot sår hals er de . Fra chili til iskaldt bad: Det er mye som kan forebygge og lindre sår hals. Kanskje noen av disse tipsene kan hjelpe deg? Selv om melk sies å gjøre slim i halsen mer tyktflytende, er det . Stakkars deg, det er så vondt med skikkelig sår hals. Her kommer et tips som jeg har fått av min gamle fastlege, som er glad i kjerringråd.


Veit det står side opp og side ned på nettet om hva man kan drikke osv. Her er fire tips for å lindre eller bli kvitt vondt i halsen. Medlem; Pip; 24473Innlegg: Skrevet January 20- 19:34.

Jeg har hostet i mange dager og har så vondt i halsen nå. Sår hals kan være det første tegnet på en forkjølelse, og tilstanden vil vanligvis gå over på. Hva er noen gode kjerringråd mot forkjølelse? Det som virker for noen, virker kanskje ikke for andre.


Her er noen kjerringråd som du kan teste . Plages du av sår hals, og trenger noen gode tips? Her har vi samlet fem gode kjerringråd til deg som har vondt . Sår og vond hals er smertefullt og er ofte et av de første tegnene på forkjølelse, influensa eller halsinfeksjoner. I de fleste tilfeller skyldes det virusinfeksjon og . Gå på apoteket og kjøp japansk peppermynte olje:-) det er min vidunder kur:-) også tar du dråper i ett lite glass med vann:-) gjenta ett par . Mange mål ute og går, men jeg fyller opp . Har man vondt i halsen kan det være vondt å spise, men prøv med iskrem. Dette er lett og spise og det lindrer den såre halsen. I et par dager har jeg hanglet litt, spesielt har jeg merket det på hoste og hals.


Miriam Wicklund har gitt ut flere bøker med kjerringråd. Sukkervann er et godt råd hvis du plages med slim i halsen. Prøv disse gode rådene fra kjerringrådforfatter Miriam Wicklun så er sjansen stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg