tirsdag 22. november 2016

Krampe i magen

Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Smertene blir gjerne verre når du spiser, og bedre hvis du går på toalettet. Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier, smerter i midten øverst i magen ofte fra magesekken, smerter nedad på . BufretLignendeSkarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Disse smertene kan opptre hvor som helst i magen og de kan raskt endre lokalisasjon. Funksjonell dyspepsi er en tilstand karakterisert ved gjentatte episoder eller kroniske plager med ubehag fra øvre del av magen.


Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere.

Har du smerter nedover mot høyre side av magen? Det kan være omgangssyke, eller det kan være et tegn på at magen er gått i stå. Plutselig vondt i magen som kan gi kramper, diare, feber og ubehag.


Men har du smerter i magen og andre symptomer, bør du oppsøke lege. Det er selvfølgelig umulig å stille en diagnose på nettet, men det kan virke som om du har samme stype kramper i magen som vi kaller restless . Den plutselige krampe i magen eller magesmerter skyldes sammentrekning av musklene som bidrar i passasjen av mat i magen. Stort sett skyldes smerter i magen for mye luft.


Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg