tirsdag 8. november 2016

Oppkast hos barn

Den vanligste årsaken til oppkast hos barn er mageinfeksjoner. I slike tilfeller er oppkastet ledsaget av diare og feber. Mageinfeksjonen skyldes som regel virus, .

Her kan du se de ulike tegnene på dehydrering, dvs uttørring, hos barn. Det er ikke uvanlig at barn kaster opp - årsaken kan være alt fra vanlig gulping til. Kvalme og oppkast forekommer ved luftveisinfeksjoner, . Dette er en vanlig årsak til diaré og oppkast.

Her er alle de ekle tingene du stifter bekjentskap med når du får barn. Vann og lettbrus er ikke å anbefale om barnet har feber og oppkast. Oppkast og diaré hos barn oppstår som regel på grunn av en infeksjon i mage-tarmkanalen, og kalles ofte omgangssyke. Regurgitasjon av melk i løpet av et måltid er vanlig hos spedbarn.


Gulping mellom måltidene er heller ikke uvanlig, men hvis dette . Jenta mi, som snart er år gammel, kaster opp litt for ofte, synes jeg. Hun har allerede kastet opp 4-ganger i år. Ellers et nyttig tips som nok sikkert har gått i glemmeboken hos de fleste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg