fredag 16. juni 2017

Forkjølelse hoste

Det finnes ingen kur mot forkjølelse, men symptomene kan lindres. Etter hvert kan det komme opp slim ved hoste. Jeg er ei år gammel jente som har hostet av og på siden forrige.

Forkjølelse er en svært vanlig sykdom som gjerne går over av seg selv og er regnet som relativt ufarlig. Vanlige symptomer er nysing, tett nese, sår hals, hoste, . Vanlige symptomer er hoste, sårhet og smerter i hals og bryst. En akutt bronkitt kommer gjerne etter en forkjølelse eller influensa, men ikke nødvendigvis.

Smitten kan for eksempel overføres ved at en forkjølet person hoster eller nyser i hånda, og deretter tar på andre, eller legger igjen virus på dørhåndtak, . Forkjølelse, hoste og sår hals kan ikke behandles. Det er ihvertfall blitt en vanlig oppfatnig hos leger. Symptomene går over av seg selv i løpet av 3-dager så . Hoste som opptrer midlertidig under en forkjølelse, er som regel uskyldig. Hoste som varer mer enn fire uker etter en forkjølelse, bør . HOSTE: Visste du at det finnes ulike typer hoste, og at det er viktig å behandle dem.


Noen blir kvitt alle symptomene unntatt hosten som kan vedvare opptil uker. Generelt er influensa verre og mer langvarig enn forkjølelse, og .

Trenger du kjerringrå tips og hjelp om hoste, tørrhoste, hoste samt sår hals, forkjølelse, å bli gravi kløe i halsen eller vondt i halsen, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg