torsdag 29. juni 2017

Irriterte luftveier

Alle artikler og legesvar om øvre luftveier. Her har vi samlet alt innhold om øvre luftveier for deg. Sist publiserte: Kronisk bihulebetennelse.

En tickly følelse i halsen kan være svært irriterende og ubehagelig. Den vedvarende kløende følelse, som kan bli forverret bare . De vanligste årsakene er forbigående irritasjon og infeksjon i luftveier og stemmebån men det finnes også mer alvorlige og uvanlige årsaker. Her kan du lese råd om tilstander og sykdommer i luftveiene, deriblant Astma og KOLS.

Du vil finne informasjon om vanlige symptomer og riktig legemiddelbruk, . I litt over uker har jeg vært litt plaget i lufteiene. Det begynte først med slim i øvre del av hals. Og jeg følte mye behov for å kremte en del. Ved ombygging i kjelleren ble det revet en teglstensmurvegg mellom fyrrom . Ved astma har du en kronisk irritasjonstilstand i slimhinnene i luftveiene.


Denne irritasjonen merkes først og fremst ved at bronkiene er overfølsomme. Ved irritasjon i luftveiene, slik som ved opphopning av sekret, er vår naturlige reaksjon å hoste for å få fjernet sekretet. Ingunns verden Blogg Irriterte luftveier.

Hvordan behandle irriterte luftveier En irriterte luftveier kan være forårsaket av postnasal drypp, bihulebetennelse, irritasjon fra tørr luft, forkjølelse eller en av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg