tirsdag 27. juni 2017

Gravid

Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid. Blir du gravid som 40-åring, er du heldig. Dagens 40-åringer er muligens yngre til sinns enn tidligere, men det hjelper ikke på fruktbarheten.

Finn ut når du har termin, når du ble gravid - og hvilke andre datoer som er viktige i svangerskapet ditt. Gjennomsnittlig varer et svangerskap i uker. Symptomer og tegn på at man er gravid varierer fra kvinne til kvinne, og fra svangerskap til svangerskap.


Når du er gravid er det viktig å spise sunt og variert, slik at du får i deg alle næringsstoffene du og barnet trenger.

En del gravide sliter med gjentatte urinveisinfeksjoner og må gå mange kurer med antibiotika. Som forebyggende under og rett etter en kur kan det være bra å ta . Graviditet og svangerskap, Svangerskapskontroller. Vanlig vektøkning for en normalvektig gravid kvinne er mellom og kilo. Stor vektøkning i svangerskapet utgjør en helserisiko for både mor . Her har vi samlet alt innhold om gravid for deg.


Sist publiserte: Hva er normal eggløsning? Er du gravi lurer du sikkert på hva du kan spise, hva du bør spise og hva du for all del ikke skal spise. Her finner du alt du trenger å vite om mat for gravide.


Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det ikke å bety at man faktisk er gravid. Hvor mange prosent av de som er gravide tror du får i seg den anbefalte daglige mengden av grønnsaker og frukt? Dette gjeld også påverknader som den gravide kvinna blir utsett for i arbeidsmiljøet sitt. I nokre arbeidsmiljø finst det likevel forhold som kan vere farlege både . Befruktningen skjer vanligvis uker før forventet menstruasjon.


Det innebærer at de færreste vet at de er gravide før det er gått minst 2-uker av svangerskapet. Du trenger ikke slutte på treningssenteret selv om du blir gravi du skal bare be personalet om å skreddersy treningsprogrammet til svangerskapets forløp. Gravide kvinner kunne da søke en nemnd om å få gjennomført abort.


Kløe mens man er gravid er vanlig, omtrent av alle gravide plages med kløe under graviditeten. Svangerskapskløe er som regel ufarlig, men i sjeldne . Selv om du og partneren din har vært flinke og aktive er det bare en av fire som lykkes i å bli gravid den første måneden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg