onsdag 21. juni 2017

Klamydia piller

Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Ved blødningsforstyrrelser, også hvis du bruker p-piller; Unge kvinner med økt utflod . Klamydia kan føre til varig sterilitet og bør derfor behandles raskt med antibiotika.

Hos 121doc kan du bestille din behandling og få den levert på døren. Klamydia er en infeksjon som smitter ved seksuell kontakt. Infeksjonen er lett å behandle, men ubehandlet klamydia kan imidlertid gi alvorlige helseproblemer.


Klamydia er mest utbredt hos unge under år.

Vi opfordrer læseren (dig) til blot at bruge informationerne på denne side som en introduktion til emnet “klamydia piller”. Har du mistanke om, at du er blevet smittet med klamydia, fordi du har dyrket ubeskyttet sex, kan du forholdsvis nemt teste dig selv for klamydia. Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen i Norge, og skyldes.


Begynte på kur mot klamydia igår, og lurer på endel ting. Reduserer det effekten om man drikker alkohol under kuren? Fikk da med to doser medisin mot klamydia med det samme,og ga han den ene. Går det an å blande klamydia-medisin i mat eller drikke. Hvis man har ubeskyttet sex med en som er smittet av klamydia.


Du kan lovlig kjøpe klamydia medisiner på nett, men kun fra et godkjent nettsted som tilbyr resept og legekonsultasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg