fredag 16. juni 2017

Influensa uten feber

Må vel ikke være feber for at det er influensa? Si fra om du får symptomer sodobbeltsyn, balanseproblemer, iling i . Høy feber og en voldsom generell påvirkning på kroppen er ofte en del av.

Men man kan skille ut både influensa- og forkjølelsesvirus uten å ha symptomer. Men er ikke ordentlig forkjøla, liksom, og helle rikke feber. Dessuten kan man jo også ha feber uten å ha influensa.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Hei Sitter her på jobben og sliter skikkelig, kroppen verker noe helt sinnsykt, tett i nesa, vondt i hodet, tørrhoste; alle symptomer er der uten . Svineinfluensa uten luftveissymptomerinnlegg27. Du har typisk flere av følgende symptomer: Hodepine. Mange leger vil anbefale at ellers friske gjennomgår influensa uten spesifikk . Jeg får ALDRI feber nå som jeg er voksen. Man forventer å få feber når man har pådratt seg influensa, men feber som kommer alene - uten sår hals og andre influensasymptomer - og . Vanskeligere er det å skille vanlig influensa fra H1N1.


Som regel får du ikke feber, og hvis du gjør det, er den ikke særlig høy. Her har vi samlet alt innhold om influensa for deg. Feber vil si at kroppstemperaturen, har steget til over 3ºC.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg