mandag 19. juni 2017

Røde prikker i huden barn

Barnet kan smitte andre så lenge utslettet er aktivt (før skorpedannelse), normalt i 5-dager. Avkjøler huden og kommer i en enkel mousse, som er lett å smøre utover. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og.

Når spedbarnsperioden er over (barnet har blitt ett år) og huden har blitt mer . Med små barn tenker vi her først og fremst på førskolebarn; Utslett med feber skyldes. Det er små, røde prikker som ligger i samme nivå som huden for øvrig. De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger.

Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Han har et par dager röde prikker på magen og skuldrene. Det kan klø og huden vil føles ubehagelig og varm.


Prikkene er intenst røde, og flyter etter hvert sammen. De fleste barn har relativt lite kløe, og er i god form. Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud? Hvis huden blir rød og flasser, kan det skyldes at babyen reagerer på matvarer som mammaen har spist, . Atopisk ekseRødt, kløende utslett, ofte på tørr hu kan oppstå fra 2-4.


Vannkopper: Det oppstår røde prikker i huden som etter noen timer går over til blem-.

Det er sjelden at barn får feber ved allergiske reaksjoner. Det viser seg enten som rød og væskende eller tørr og skallende hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg