torsdag 15. juni 2017

Hva er feber

Små barn kan lett få høy feber uten at det behøver å være tegn på noe alvorlig. Feber er et svært vanlig sykdomstegn og også en hyppig årsak til legebesøk. A443BufretLignendeSnarveier: Hva er feber?

Feber hos små barn; Hvordan bør feberen måles? Gode råd ved feber; Febernedsettende medisin; Når . Hva er feber og når begynner den å bli farlig høy? FEBER: Når kroppstemperaturen kryper over grader målt i endetarmen, er det på tide å . Feber, forhøyet kroppstemperatur som følge av en sykelig tilstand. Hva som er riktig i denne forbindelse, vil i vesentlig grad avhenge av . I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 3eller 38°C.


Derfor er det best at foreldrene selv vet hva de skal se etter for å oppdage . Feber er ikke en sykdom i seg selv, men et vanlig tegn på sykdom. Feber er en kroppstemperatur over 38° C, og skyldes som regel en infeksjon. Dette er kroppens mekanisme for å bekjempe organismer som virus . Feber er en økning av kroppstemperaturen utenom det normale.


Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg