fredag 9. juni 2017

Hva hjelper mot feber

Feber er en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner og immunsystemet. Har vært syk i en uke nå og har hatt feber i fem dager, og jeg. Pensilin skal funke mot feber og annet djevelskap.

Her er et lite enkelt tips til noe som kan være til hjelp. Et godt kjerringråd mot feber er te av sitronmelisse. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om feber, forkjølelse, svette om natta,.


Ved overoppheting stiger kroppstemperaturen opp mot 40°C, men man vil være klar og orientert.

Barn kan ha ganske høy feber uten å være veldig syke. Dersom du går lenge med feber, eller har høy feber, bør du kontakte lege for å få en formening om hva dette skyldes. Ved å oppsøke lege kan man vurdere om du skal ha antibiotika som ekstra hjelp, sier Aukrust. Feber er en del av kroppens forsvar mot infeksjoner.


Ofte kan du få et godt inntrykk av hva slags infeksjon du har ved å vurdere symptomene dine. Husk at feber hjelper til med å drepe bakterier og virus. Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber?


Om dette ikke hjelper, bør man kontakte lege. Feber er en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner og er ikke en sykdom.

Feber er en naturlig reaksjon når sykdom oppstår og kan hjelpe til med å. Hva er feber og når begynner den å bli farlig høy? FEBER: Når kroppstemperaturen kryper over grader målt i endetarmen, er det på tide å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg