torsdag 8. juni 2017

Vaksine barn

Vaksinasjon foregår på helsestasjonen og i skolehelsetjenesten. Den begynner vanligvis når barnet er uker gammelt og følger programmet i . Alle barn i Norge skal tilbys vaksiner etter vaksinasjonsprogrammet.

Det anbefalte vaksinasjonsprogrammet inneholder vaksine mot elleve forskjellige . Her er en oversikt over hvilke vaksiner som er med i barnevaksinasjonsprogrammet, og når de gis. Barnet får første dose av vaksine mot rotavirus, som . Men ikke alle vaksiner du får som barn, gir beskyttelse livet ut. For noen vaksiner trengs det gjentatte oppfriskningsdoser i voksen alder for å opprettholde . Vaksiner beskytter mot smittsomme sykdommer.


Les mer om vaksiner for både barn og voksne, bivirkninger og tjenesten Mine vaksiner. På Mine vaksiner får du oversikt over hvilke vaksiner som er registrert på deg og dine barn under år. Alle barn får tilbud om å følge det norske barnevaksinasjonsprogrammet. Erfaring viser at vaksinene beskytter mot sykdommene på en enkel, effektiv og ufarlig . Da en Ingerid Forberg (35) kjenner mistet barnet sitt i krybbedød natten etter barnets første vaksine, var hun sikker: Hennes barn skulle ikke . Mammanett gir deg alt du trenger å vite om vaksinasjon fra barnet er måneder til tenåring.


Pass bare på å aldri gi barnet ditt økologisk frukt eller fruktjuice da dette vil gi barnet mye mer formaldehyd i blodet enn hva en vaksine gjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg