tirsdag 13. juni 2017

Smerter i foten

Det å ha vondt i foten og nærliggende strukturer kan være særdeles plagsomt. Vondt i foten kan forårsakes av flere forskjellige faktorer, men noen av de . BufretLignendeUansett hva som er grunnen til at du har smerter i føttene er det viktig å gå til lege så snart du får symptomer som ikke går over på rimelig tid. Da alt jeg leser om PF og hælspore går på smerter i og rundt hæl. Vi har lang erfaring med behandling av smerter i foten. Her får du behandling og tips til hva du kan gjøre selv.


Smerter under foten kalles ofte for plantarfasciitt.

Smerter i foten kan stamme fra ryggen eller andre ledd - og omvendt. Selv små normale fysiologiske forandringer kan utvikle seg til fotlidelser på grunn av . Hælsmerter er en svært utbredt årsak til smerter i foten. Vanligvis føles smerte enten under hælen eller i bakre delen der akillessenen festes til hælbenet. Mange klager på smerter både når de går og når de ikke beveger seg. Smertene lindres ofte dersom benet heves høyt og holdes i ro.


Sjekk føttene for å se hvilke helseproblemer du kan ha. Smerten kan sitte i fotsålen, på siden av foten, eller i hele foten. Noen voksne, særlig kvinner, får plattfot etter års alder.

Det skyldes svikt i en av senene i foten. Det kan skape kroniske smerter på innsiden av foten baktil og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg