tirsdag 27. juni 2017

Når blir man gravid

Et normalt fruktbart par har omtrent en femtedels sjanse for å bli gravide hver syklus, men sjansene minker etter fylte år. Det enkle er ofte det beste også når det kommer til unnfangelse. I boken ”På vei” skriver Gro Nylander at av par vil lykkes i å bli gravide innen tre .

Når er det størst sjanse for å bli gravid? Du er mest sannsynlig å bli gravid hvis du har sex en eller to dager før eggløsning. Så, hvis du ikke aktivt prøver å bli gravi er det alltid tryggest å bruke sikker prevensjon når du har sex, uansett når det er i løpet av syklusen.


Med vår eggløsningskalkulator kan du enkelt regne ut når du har størst sjanse for å bli gravid.

Du trenger kun å taste inn første dag i siste menstruasjon og a. Enkelte hevder at man ikke bør ha for hyppig sex når man ønsker å bli gravi fordi mannens sædmengde avtar dersom han har har utløsning . Mange tror de har skjønt det, men har sex når de ikke kan bli gravide i det hele tatt. Her er rådene som øker sjansen for å bli gravid. Det betyr jo, når du er så regelmessig, at det er 14-dager ETTER første.


Man blir kun gravid når egg og saedcelle møtes. For å bli gravid kan man ha sex dagene før og samme dag som el (eggløsning) for å bli .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg