onsdag 14. juni 2017

Tørre slimhinner i nesen

Tørr nese og økt skorpedannelse i nesen kalles også rhinitis sicca. En behandling med fokus på å fuktiggjøre slimhinnen vil begrense plagene. Forurensning, støv, aircondition, oppvarmede rom og tørr luft er noe av det som.

Dersom slimhinnene i nesen tørker ut mister ciliene evnen til å transportere . Jeg tenker at tetthet i nesa kan henge sammen med slimdannelse bak i. Ved tørre neseslimhinner kan mange benytte en olje som smører og . Etter ca en uke gikk nesa over til å være tett og ekstremt tørr. Det føltes omtrent som å ha en kaktus oppe i nesa, veldig irriterte neseslimhinner . Kanskje det er på grunn av at luften begynner å bli tørrere, eller at jeg har så . Sliter endel med tett nese og tørre slimhinner i nesa. Har hørt noe om det at dem kan brenne bort noe i nesen, sånn at . Sover en halv time, våkner deretter med potte tett nese og knusktørr munn.


Vet jo at det er vanlig med tørre slimhinner i svangerskapet, men . BufretLignendeTørr nese er en tilstand som oppstår når det ikke er nok fuktighet i nasal passasje. Den nasal passasje tørker ut og begynner å sprekke og skrelle inni. Nesen består av en slimhinne som skiller ut slim eller sekret.

Når man tar ut papiret fra nesen så er ofte dette blitt tørt og man risikerer å rive .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg