fredag 30. juni 2017

Munn og fotsyke

En virusinfeksjon med utslett i munn, hender og fotsåler. Den forekommer først og fremst hos barn under år, er svært smittsom og kan opptre som mindre . Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som gir blemmer i håndflatene, på føttene og i munnen. Sykdommen smitter lett og er vanligst på våren og . Sykdommen med det merkelige navnet hånd-, fot og munnsykdom er en veldig vanlig - og helt ufarlig barnesykdom. Her har lillingen fått sår på tungen og han vil ikke spise noe særlig. Varighet munn-hånd og fotsykeinnlegg16.


Infeksjonssykdommer hos barn › Hånd-, fot- og munnsykdomBufretLignende9. Hånd-, fot- og munnsykdom er svært smittsomt, og forekommer ofte i små epidemier, for eksempel i barnehager. Navnet kan høres ut som en dyresykdom, men må ikke forveksles med munn- og klovsyke.


Hånd-, fot-, og munnsyke begynner ofte med feber . Infeksjon med coxsackievirus kan gi svært ulike sykdomsbilder. Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som rammer barn. Den har ingenting med munn- og klovsyke å gjøre.


Vondten hans spredte seg i hele munnen, og til halsen. Noen dager etterpå merket mannen min og jeg også at deler av tunga .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg