mandag 26. juni 2017

Lavt stoffskifte symptom

Tristhet, tiltaksløshet, økt søvnbehov og forstoppelse er bare noen av symptomene på lavt stoffskifte. Lavt stoffskifte er en sykdom med nedsatt stoffskifte. Lavt stoffskifte (hypotyreose) er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer.

Lavt stoffskifte kan gi symptomer fra de fleste organer i kroppen. Lavt stoffskifte kan gi symptomer som tretthet, tristhet, tørr hud og hårtap. Lavt stoffskifte behandles ved tilførsel av hormonet tyroksin (tablett).


SYMPTOEr du sliten, trett og orker mindre?

I tillegg kan en ved lavt stoffskifte se en lang rekke andre symptomer fra omtrent overalt i . For dager siden - De som har lavt stoffskifte har også lav forbrenning, men de har i tillegg andre symptom som ikke er forårsaket av det lave kaloriforbruket. HØYT OG LAVT STOFFSKIFTE: Å ha et normalt fungerende. Et vanlig symptom er at du binder vann i kroppen og har lett for å gå opp i vekt. Skjoldbruskkjertelen, thyroidea, er en sentral kjertel når det gjelder helse for alle pattedyr.


Sykdommen, hypotyreose, eller lavt stoffskifte, er en sykdom i. Symptomer er varme, svette, lett feber, uro, angst, søvnproblemer, skjelvinger, . Symptomer på for høyt stoffskifte og symptomer på for lavt stoffskifte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg