onsdag 21. juni 2017

Astmamedisin uten resept

Apotek gir deg med astma gode råd om bruk av astmamedisinen din,. Smertestillende legemidler (også reseptfrie). Har slitt med kraftig hoste i lang tid og mistenker at astmamedisin vil fungere bedre enn den evige .

Det er hva mange tvilsomme nettsteder tilbyr deg på nett, men det er både ulovlig og farlig. Ventoline er en astmamedisin som også brukes mot kronisk bronkitt og. NB: Dersom du søker på fraser som Ventoline uten resept vil du finne . Men det skal sies at 10mg piller koster 5- ish uten resept, mens 110mg piller .

Astma, som begrenser luftstrømmen til lungene, kan være potensielt livstruende. Astma kan være forårsaket av reaksjoner på omgivelsene eller gjennom . Ikke starte, stoppe, eller endre dosen av astmamedisin med mindre legen din sier at du . Uansett, jeg tenker at kanskje astmamedisin hadde kunne hjulpet? Tok ikke med meg resept da, men nå har jeg en ille periode igjen og har lyst å ringe legen imorra.


Jeg kan også ha pustevansker i perioder uten smerer. Har selv astma, og får det ia lle fall kun på resept. Det er farlig å ta astma medisin uten at du trenger det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg