tirsdag 13. juni 2017

Sopp underliv menn

De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Tips for å forebygge irritasjon, ubalanse og kløe i underlivet. Vivag Balanse vaginalkapslerSoppinfeksjon: Alt du bør vite om underlivssopp - Lommelegen.

En soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig, men du gjør lurt i å gå til. SOPPINFEKSJON: Genital soppinfeksjon er ikke en smittsom sykdom, men friske menn kan få kortvarig utslett på penis dersom den kvinnelige . Hvis en er plaget med kløe i underlivet bør en også vurdere mildere. Sopp er av de vanligste årsakene til kløe i underlivet.

Nesten alle kvinner vil få soppinfeksjon en eller annen gang i løpet av livet. Soppinfeksjon hos menn viser seg som kløe og rødt utslett på penisens forhud. En bør unngå vask av underlivet mer enn en gang daglig.


Menn kan i sjeldne tilfeller få forbigående plager med bl. Ved andre plager i underlivet, eller hvis du er usikker på om . Leger tenker vanligvis ikke på sopp i underlivet som en seksuelt overførbar infeksjon, men noen menn kan få utslett på penis etter sex med en kvinne som har . Kløe i underlivet kan være et symptom på blant annet bakteriell vaginose, klamydia (spesielt hos menn), andre kjønnssykdommer eller en soppinfeksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg