torsdag 8. juni 2017

Bergen galleriet

Så stopp klokken og ta deg tid til litt velvære. Tea Tree serien fra The Body Shop er perfekt til en ettermiddag med . Galleriet befinner seg på Torgallmenningen og er Bergens mest sentrale handleplass og møtested.

Senteret har butikker i de fleste bransjer, og flere . Galleriet er Bergens mest spennende og sentrale handleplass. Velkommen inn til en dagligvare med flere spesialavdelinger, grønnsakstorg, fisketorg, delikatesse, kjøttmarke bakeri og ost. Vi har lang erfaring innen bransjen, og har gode kunnskaper innen hele vårt .

Galleriet er et kjøpesenter ved Torgallmenningen i Bergen sentrum. Senteret åpnet i oktober 19og et av Bergen Sentrums største kjøpesentre.

Adresse, Torgallmenningen 50Bergen. Postadresse, Postboks 75, 50Bergen. Galleriet kjøpesenter AS, Man - Fre: 0900-210 Lør: 0900-180 30 . Konfektgalleriet er Bergens eldste og mest folkekjære konfektforretning.


En liten butikk med et stort hjerte — og et enda større utvalg sjokolade. Think Hair Wear Galleriet, vårt siste tilskudd i THW-kjeden! Vi har nå frisørsalonger, fordelt på i Bergen sentrum og de andre på Askøy, i Åsane og i Knarvik. Galleriet, Bergen: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Galleriet i Bergen, Norge på TripAdvisor. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Smarginature is a two-day series of events, aimed at readers, writers, listeners, vocalists, translators, artists and . Galleriet, Bergen: Torgallmenningen 8: 5014: Bergen. Kjøpesenteret Galleriet utfordret oss til å lage Norges kuleste miljøstasjon! Vi tok utgangspunkt i Galleriets visjon om å gi en følelse av storby i egen by.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg