tirsdag 26. juni 2018

Antibiotika mot klamydia

Infeksjonen er lett å behandle, men ubehandlet klamydia kan imidlertid gi alvorlige helseproblemer. Amoxicillin bør ikke tas hvis du er allergisk mot penicillin. Jeg ar mistanke om å ha litt smittet av en kjønnssykdom (klamydia).

Generelt er det flere antibiotika som virker mot slike infeksjoner- av de . Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Dagens anbefaling for behandling av klamydia er en syvdagers antibiotikakur med Doksycyklin. Klamydia forebygges med bruk av kondom og behandles med antibiotika.

Riktig bruk av kondom beskytter mot smitte. NRK meldte tidligere i dag at klamydiabakterien har blitt resistent, og Dagbladet. Jeg dro da tilbake til legen og fikk antibiotika. For er så redd for at dette skal ødelegge sjangsen min til å . Klamydia kan enkelt behandles med antibiotika. Den enkleste måten å beskytte seg mot klamydia er å alltid bruke kondom ved samleie.


Hvorfor uttale seg om ting man ikke har noen kunnskaper om, mange flere typer antibiotika virker mot klamydia. Ciprofloxacin skal ikke brukes ved klamydia fordi det svekker, men ikke dreper denne intracellulære bakterien. Klamydia kan behandles med ulike typer antibiotika.

Hvis infeksjonen bare sitter i urinrøret (menn) eller livmorhalsen (kvinner), brukes enten . Gå til Azitromax - førstevalget ved en klamydiainfeksjon. Azitromycin er effektiv behandling mot klamydia, men problemet er at . Azitromax er en velkjent antibiotikum mot infeksjoner som klamydia, uspesifikk uretritt, mycoplasma genitalium og ureaplasma urealyticum. Gå til Må jeg gå til legen for å få behandling mot klamydia?


Klamydia må behandles med antibiotika, og for å få en slik behandling må du få en resept . Medisinen er dessuten den mest effektive behandlingen mot klamydia,. Begynte på kur mot klamydia igår, og lurer på endel ting. Klamydia-bakteriene kan være motstandsdyktige mot antibiotika.


Du får da behandling med en annen type antibiotika. Sjekk hvor og hvordan du kan kjøpe medisiner mot klamydia nedenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg