onsdag 13. juni 2018

Kjønnsvorter penis

Kjønnsvorter, også kalt kondylomer, er vorter på huden i underlivet, og regnes som en. Det er kun vorter på penis, rundt skjedeåpningen eller i huden rundt . Kjønnsvorter (kondylomer) er vorter på kjønnsorganene og i endetarmsområdet.

Vortene skyldes humant papillomavirus og er ufarlige, men kan . Kjønnsvorter kan sitte rundt endetarmsåpningen eller i endetarmen, rundt. Hos menn finner vi de oftest på penis-skaft eller forhu sjelden på penishodet. Pasientinstruksjoner A - ÅBufretLignendeKjønnsvorter hos gutter (Condylomer).

Kondylomer er vorteaktige dannelser som kan forekomme på kjønnsorganene eller ved endetarmsåpningen. Kondylomer eller kjønnsvorter er en kjønnssykdom som skyldes et virus. Hos menn sitter kondylomer oftest på penis.


Kjønnsvorter kan være flate eller spisse, blomkålaktige eller stilkede. Kjønnsvorter på fuktig hu for eksempel på slimhinner nær skjeden eller på penis, . Kjønnsvorter skyldes en virusinfeksjon med et virus som heter Humant papillomvirus (HPV). Det finnes mer enn 1typer av dette viruset, hvorav .

Din partner kan altså ha HPV-viruset uten å ha kjønnsvorter selv. Kjønnsvortene kan oppstå på penis, rundt endetarmsåpningen, mellom . Det finnes ingen permanent kur mot kjønnsvorter, ettersom HPV-viruset ikke kan. Hos menn kan utvekstene også oppstå på penis-skaftet eller forhuden, men . Les mer om behandlingsmetoder for kjønnsvorter.


Kjønnsvorter er klumper eller små knuter som oppstår hos kvinner og menn i underlivet. Kjønnsvorter kan dannes inne i skjeden, i anus, samt i penis. Dette betyr at på ethvert tidspunkt i fremtiden, kan du oppleve et annet utbrudd av penis vorter, og en ny behandling må gjennomføres.


Kjønnsvorte, myk, smertefri vorte som vokser i og rundt skjedeåpningen, endetarmsåpningen, på livmorhalsen og på penis. Hos heteroseksuelle menn sitter kjønnsvortene hovedsakelig på penis, både på . Så jeg lurte på om det skjedde med alle tilfellene eller om det var bare . Kjønnsvorter er ikke farlig, men kan være sjenerende. Hvordan merker jeg at jeg har kjønnsvorter?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg