onsdag 6. juni 2018

Blodtrykk og alder

Blodtrykket øker med alderen, det ser man i de fleste samfunn. I gjennomsnitt har derfor eldre kvinner . Det er få symptomer som man sikkert kan knytte til høyt blodtrykk, kun. Jeg er år og har et overtrykk på 16 altså under 1+ alderen min. Du kan ha høyt blodtrykk i flere år uten å merke noe til det. Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, betyr at trykket i kroppens pulsårer er.


Normalt blodtrykk for et barn er avhengig av hans eller hennes alder, kjønn og høyde. Foreldre bør spørre sine barns barnelege for å finne ut hva som er sunt for . Blodtrykket øker med alderen, det ser vi i de fleste samfunn. Stress, kosthold og andre leveforhold i det moderne samfunnet kan trolig forklare at blodtrykket øker . BLODTRYKK: Blodtrykket varierer i løpet av dagen og bør derfor måles flere ganger.


Se flere saker fra: Slik finner du din biologiske alder. Blodtrykket nivåer varierer etter alder, kjønn og generell helse på personen. Den kraft som utøves av blodet på veggene av blodkar er kjent som blodtrykket (BP).


Eldre mennesker kan imidlertid ha et normalt blodtrykk over disse verdiene, da blodtrykket øker med alderen. På samme måte har barn som regel langt lavere .

Disse grensene for høyt blodtrykk gjelder for alle voksne uansett alder og kjønn. Grensene for høyt blodtrykk er annerledes, hvis blodtrykket måles utenom .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg