onsdag 27. juni 2018

Vannkopper uten feber

Noen får bare få blemmer og er ikke tydelig plaget av feber. Barn smitter hverandre med vannkopper uten at du skjønner det. Et par dager før utslettet oppstår, kan barnet få feber og bli slapt, men det er .

Storebror har hatt vannkopper en ukes ti nå har lillebror på fått asse røde nupper på armene, beina og i ansiktet. Vannkopper, men ikke dårlig almenntilstand. Mulig å ha vannkopper uten feber og me lite utslett.


Vannkopper uten byller - Skravlesiden - Forum - Klikk.

De klør ikke, og hun er i fin form uten feber. Om det er vannkopper, burde de ikke bli blemmer snart? Vannkopper er en meget smittsom sykdom som spesielt rammer barn.


Opp til sykdomsutbruddet kan man ha feber og sløvhet . Prikkene og feberen begynte å gå tilbake, men hodet ga seg ikke og jeg. Du får ikke helvetesild uten først å ha hatt vannkopper. Ja, etsøk forteller meg at noen har vannkopper uten å klø eller være.


Ingen kløe, feber, nedstemthet eller andre symptomer, kun de . BufretLignendeDette skrivet gir informasjon om hva vannkopper er og når et smittet barn kan gå.

De fleste har et mildt forløp av sykdommen, ofte uten feber eller andre plager. Han har ikke feber, men er litt varm (3- ligger normalt rundt 37) Kan det være vannkopper, eller hvordan skal jeg vite hva det er? Vannkopper er den mest smittsomme av alle barnesykdommene.


Vannkopper er en barnesykdom med feber og utslett forårsaket av Varicella-zoster virus (VZV). NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg