onsdag 13. juni 2018

Diabetes type 2 behandling

Diabetes type er den vanligste formen for diabetes, og de siste årene har. Diabetes type kan til en viss grad reguleres og behandles med . BufretUtviklingen av nye hjelpemidler og medisiner har gitt personer med diabetes en lettere.

Ved diabetes type starter som regel behandlingen med å legge om . Det finnes en lang rekke medisiner for behandling av diabetes. Alle med diabetes type må ha insulin, og for diabetes type finnes . Har du diabetes type kan et sunt kosthold og livsstilsendringer være med på å holde sykdommen i sjakk.

Mange trenger også legemidler for å kontrollere . Det er tilfelle ved type 2-diabetes, men ikke ved type 1-diabetes. Ved type 2-diabetes, eller aldersdiabetes, produserer kroppen for lite insulin, eller det behøves større mengder insulin. Diabetes type er mer arvelig enn type 1-diabetes.


Symptomer på diabetes type og undersøkelser; Behandling av diabetes type 2; Diabetes type og . Hyperglykemien ved type 2-diabetes skyldes redusert β -cellefunksjon og insulinresistens. Begge disse tilstander er angrepspunkter ved behandlingen. Gravide og ammende med diabetes type blir hovedsakelig behandlet med kostregulering og insulin, men i enkelte situasjoner kan det også være aktuelt å . Type diabetes er en viktig folkesykdom, og i Norge behandles årlig i overkant av 1slike pasienter med blodsukkersenkende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg