fredag 8. juni 2018

P plaster plassering

Plasteret måler x centimeter og skal skiftes én gang i uken. Fordelene med p-plaster er at du får mindre smerter og blødningsmengde ved den månedlige . Jeg har p-plasteret festet øverst på hofta, på utsiden av låret.

Er det slik at det MÅ sitte på enten magen, ryggen, setet eller overarmen? P-plasteret (Evra) har like god sikkerhet som p-piller hvis det brukes korrekt. Evra P-plaster inneholder hormonene østrogen og gestagen.


Det skal plasseres et sted på overkroppen eller på rumpen.

Til dere som bruker p-plaster her inne; hvor setter du plasteret? Jeg pleier vanligvis å sette det på overarmen. BufretP-plaster har samme hormoner i seg som p-piller, som bl. Skofterud og Miss World deltaker Elisabeth Wathne som viser hvordan Evra skal plasseres korrekt. P-plaster inneholder hormonene østrogen og gestagen.


Disse hormonene finnes naturlig hos kvinner hvor de regulerer eggløsning, menstruasjonssyklus og . Dere som har brukt p-plaster, hvor synes dere det var best å feste det? Har satt det i korsryggen, på hofta, på rumpa . P-plasteret hindrer eggløsning og beskytter på den måten mot graviditet.

Plasteret plasseres på seteballene, magen, . Den mai skal jeg sette på mitt første Evra p-plaster. Er man beskyttet selvom man bytter plassering? Tok man sol, fikk man en nokså stor hvit firkant der plasteret hadde vært plassert, og når jeg var i syden, gikk p-plaster budsjettet opp i taket, . P-plaster er det få som vet noe særlig om, og de er gjerne negative til det.


Dette skal plasseres et sted på kroppen der det ikke naturlig vokser . For å få p-plaster må du gå til legen din, som skriver ut en resept. Plasteret måler ca 5xcm og plasseres på overarm, skulder eller mage. EVRA er sikrere i bruk enn kombinerte p‑piller som tas via munnen. Hvis du trenger å plassere plasteret på et nytt sted på kroppen på en annen . Jeg var kjempefornøyd med evra, med noen unntak; lang menstruasjon (jeg har normalt dager bare, fikk nesten en uke), ved plassering på . P-plasteret er et tyndt hudfarvet depotplaster af plast. Den gir de samme stoffene som P-pillen: Østrogen som forhindrer eggløsning og Progestagen som.


Plasteret kan plasseres på magen, rumpa, overarmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg