tirsdag 26. juni 2018

Lofotsenteret

Gullfunn har blitt Seiko-forhander Hos Gullfunn i Lofotsenteret kan innehaver Stine Solheim nå smykke… dsc_0102. Senter er et av Nord Norges størst og ligger sentralt plassert. Lofotsenteret, Man - Ons: 0900-180 Tor: 1000-190 Fre: 1000-180 Lør: 1000-160 00.

Apotek Lofotsenteret, Man - Ons: 1000-180 . Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Opprinnelig publisert i Lofot-Tidende Bildet oppdateres cirka annet hvert sekund. Lofotsenteret er vertskap for Lofot-Tidendes webkamera. Sport Lofotsenteret ligger i Lofotsenteret i tettstedet Leknes midt i hjertet av Lofotens vakre natur. Friluftsliv som fjellsport, kajakkpadling og turer sommer og . Sport Lofotsenteret har besøksadresse Lofotsenteret Storgata 83Leknes. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AVD under bransjen . To dager på rad har en person med Skrik-maske, av samme type som ble brukt i Ghostface-filmene – på norsk 'Skrik', forsøkt å komme seg . Ansatte fra Vestvågøy kommune var med på stand i dag for å . Kringla har hatt lokaler på Lofotsenteret siden 200 men i forbindelse med utvidelsen av senteret i 20fikk vi muligheten til å flytte inn i dagens lokaler, og fikk . ApotekApotek Lofotsenteret, præsentation af sted og åpningstider.


Areal: Senteret er på hele 0kvm Omsetning: 4mill. Antall butikker: Talls Antall p-plasser: 4gratis p-plasser Lofotsenteret eies av Coop Nord .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg