mandag 18. juni 2018

Magevirus 2014

Norovirusinfeksjon er en magetarminfeksjon som er svært smittsom. Omgangssyke er som oftest ikke matforgiftning. Per Einar Granum, professor, dr philos, instituttleder og leder for Senter for mattrygghet, Institutt for .

Hold barnet hjemme: Dersom barnet ditt får omgangssyke skal du holde det hjemme i timer etter at det er symptomfritt. Det er høysesong for omgangssyke og akutt diare. De yngste barna blir ofte lettere smittet enn voksne – og da spesielt barn i barnehage. Og etter all sannsynlighet ikke den siste heller. I den siste halvtimen har du kjent deg litt ubestemmelig uvel . Smitter kollegaen mest fr eller etter at hun har ftt influensa og omgangssyke?


Det finnes flere ulike typer, men de vanligste er . Opprettet av Anonym bruker , May 2015:14. Cruiseskip rammet av smittsomt magevirus for andre gang i år. Magevirus kan påvirke hvem som helst , når som helst alder.


Norske helsemyndigheter er i disse dager i . Frykter magevirus Tre ryttere har forsvunnet ut av det russiske storlaget iløpet . Faktaark nr 1 sist oppdatert i mai 2014; Last ned pdf-versjon av faktaarket om omgangssyke i barnehager og skoler; Fagansvar: Miljøenheten, . Bare timer før showdans kvelden i Skal vi danse vil ikke TV bekrefte om André stiller på parketten i kveldens sending. Flere titalls nordmenn har fått Bulgaria-ferien ødelagt på grunn av et virus. Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmene og er en vanlig årsak til diaré og oppkast.


Omgangssyke er som navnet sier svært smittsomt og ofte ser en . Det kan være du har betennelse i magen også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg