mandag 11. juni 2018

Kløing i underlivet

Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Hvorfor klør det i underlivet og hva kan du gjøre for å hjelpe på kløen. BufretSvie, kløe og irritasjon i underlivet er fryktelig plagsomt.

Noen ganger er årsaken en soppinfeksjon, mens andre ganger kommer kløen av forstyrrelser i skjedens . Alle artikler og legesvar om kløe i underlivet. Her har vi samlet alt innhold om kløe i underlivet for deg. Sist publiserte: Behandling av bakteriell vaginose eller .

Hele av norske kvinner har opplevd underlivsplager som utflo kløe og svie. I rundt halvparten av tilfellene er det ikke sopp, men derimot bakteriell . Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører . Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden. Jeg har i en del måneder hatt kløe i underlivet. Det kommer som regel når jeg legger meg om kvelden og i løpet av natta.


KLØE: Dersom du klør nedentil kan dette skyldes skabb. Ofte kan man plages med kløe i underlivet over lengre ti da er det viktig å vite hva . De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Tips for å forebygge irritasjon, ubalanse og kløe i underlivet.


Kløe i underlivet og sopp i underlivet er en vanlig plage for mange. For mange oppleves det ekstra ubehagelig på grunn av at det er et intimt område som gjør at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg