onsdag 27. juni 2018

Oppblåst mage luft

I noen situasjoner kan luft som du ikke kan slippe ut, forårsake intense, kortvarige magesmerter. Jeg slet mye med ballongmage før og måtte alltid stesse med hva jeg skulle ha på . Oppblåsthet er et tegn på at du har mye luft i magen. Eksperten kan fortelle at oppblåst mage skyldes økt mengde gass i den øvre eller nedre delen av magetarmkanalen - det vil . Sliter du med oppblåst mage kan det bety noe mer enn bare luft.


For mye luft i mage-tarmkanalen gir ubehag knyttet til raping, promping, oppblåsthet og smerter. Plagene er vanligvis forbigående og kan bedres ved en bevisst .

Visste du at det er normalt å slippe ut luft fra 14- ganger per dag? Drikke med kullsyre kan skape unødvendig mye luft i magen. Hvis du opplever ubehag som luftsmerter og oppblåsthet kan det derfor være lurt . Hva skyldes forstoppelse, oppblåsthet og luft i magen – og hvordan unngå det eller få bukt med det når skaden alt er skjedd? Synes det er sjelden jeg ikke har oppblåst mage, og synes det er vanskelig å se.


Vi svelger ned luft hver gang vi spiser eller drikker.

SIDE2): Mange blir bedre i magen av å kutte ut typisk sunn mat som frukt. Symptomene er oppblåsthet, kroniske magesmerter, luftplager og . Vondt å sitte, får da et press på øvre delen av magen . Jeg har siden oktober 20vært plaget med oppblåst og treg mage. Det svir av og til i magen og luftsmertene kjennes mest på sidene av . Når magen kjennes oppblåst ut, er årsaken ofte luft i magen.


Vi skal ikke gå inn på detaljene, men enkelte matvarer øker rett og slett produksjonen av gass i . Trenger du kjerringrå tips og hjelp om luft i magen, magesmerter og mageknip, luftsmerter, oppblåsthet eller oppblåst mage, . Oppblåst mage og luft i magen kan ha flere årsaker. Selv om oppblåsthet kan skyldes at man er gravid må vi som oftest legge skylden på den maten vi spiser. Les om problemet her og få hjelp med Redugas. Finnes reseptfritt på ditt nærmeste apotek. Det er normalt å ha luft i magen, og det er vanligvis ikke alvorlig.


Kullsyreholdige drikkevarer og kaffe gir også ofte luft i magen. Svelging av luft kan også bidra til at du føler oppblåst. Hver gang du spiser eller drikker svelger du luft. Du kan til og med svelge luft uten å vite .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg