torsdag 14. juni 2018

Lungebetennelse gravid

Lungebetennelse (pneumoni) er en infeksjon i en eller begge lungene. Det er spesielt farlig for gravide kvinner eller personer med hjerte- eller . Noen som har hatt mycoplasma lungebetennelse? Slik vet du om du har lungebetennelse - Lommelegen. Som regel er lungebetennelse ufarlig, men noen ganger kan den være livstruende. Jeg er uker, og lege tror jeg har fått mykoplasma lungebetennelse.


Hvis det er noen her som har hatt lungebetennelse, hva fikk dere? BufretLignendeLungebetennelseforårsakes av en infeksjon med bakterier eller virus i lungene. Lungebetennelse, pneumoni på fagspråket, er en betennelse i lungevevet som følge av en infeksjon med bakterier eller virus. Graviditet er en meget delikat tilstand for kvinner. Som barnet vokser inne i kroppen, oppfyller alle kravene til mat og oksygen fra . Vaksinasjon av influensa-vaksinasjonen tolereres allikevel bra av gravide da.


Begynte forrige tirsdag med feber, slapphet og stiv i kropp og nakke. Boka tar for seg både tida før og etter du blir gravi barseltida og de første. Lungebetennelse er vanligvis forårsaket av en infeksjon med bakterier eller virus. Graviditet Lungebetennelse og påbegynnende svangerskapsforgiftning en drøy uke før KS#129298; . Hva er lungebetennelse og hvordan kan du unngå det? Lungebetennelse, eller pneumoni som det heter på fagspråket, er en.


Lungebetennelse Vanskelige følelser og pinlige spørsmål. Lungebetennelse Fysiske og psykiske plager. Var litt nesvøs da for om den ville ødelegge for hvis jeg evt blir gravid nå (man vet jo aldri). Vi tenker ofte at for å kurere en rennende nese eller hoste, og kan være hjemme uten å besøke på samme legen.


Lungebetennelse er en betennelsesprosess i selve lungevevet. Betennelsen skyldes en infeksjon med bakterier, virus eller sopp. Pass opp så ikke influensaen eller forkjølelsen utvikler seg til lungebetennelse. Kontakt lege hvis du har mistanke om lungebetennelse.


Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg