fredag 29. juni 2018

Ørerens hund

Slik merker du om hunden har problemer med ørene. Det er viktig å rengjøre hundens ører jevnlig. Hundens ører bør sjekkes jevnlig og renses hvis de .

Otoclean er en mild ørerens til hund og katt. Otoclean er en skånsom ørerens som effektivt løser opp ørevoks og reduserer irritasjon i øregangen. En rensende og pleiende lotion, som skånsomt løsner urenheter i det ytre øret. Forebygger irritasjoner som kan gi kløe og .

Men såret forsvant ikke, og det er vanskelig å be en hund om å la være å klø seg når . En rensende og pleiende ørerens til hund som skånsomt løsner urenheter i det ytre øret. Hvordan bruke produktet: Drypp Otozyme Ørerens i ørekanalen. Basis av øret masseres (det skal høres surklelyder). Min hund har lett for å få ørebetennelse på grunn av sopp i øret, så jeg må bruke . Egenskaper: Patentert ørerens med unik kombinasjon av klorheksidin og Tris-EDTA. Kan brukes ved rupturert trommehinne hos hund.


Otozyme Ørerens er en mild enzymatisk ørerens til hund og katt. En skånsom ørerens som effektivt løser opp ørevoks og reduserer irritasjon i øregangen til hund og katt. Epi-Otic -Mildt ørerensemiddel til hund og katt.


Epi-Otic renser og desinfiserer øregangen uten å irritere huden. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Enkel i bruk,fyll litt inn i dyrets øre,masser forsiktig og tørk med bomull,mykt papir eller . For å hindre at hunden får ørebetennelse eller andre ørelidelser, bør man jevnlig sjekke hundens ører og rense disse dersom de er skitne eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg