onsdag 20. juni 2018

Utslett ansikt barn

Utslett i ansiktet hos barn dreier seg ofte om infeksjonssykdommer. BufretLignendeUtslett i ansikt, veiviser. Svært mange hudsykdommer kan også ramme huden i ansiktet.

Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av. Brennkopper kommer oftest i ansikt, hodebunn og på hender. Barnet kan smitte andre så lenge utslettet er aktivt (før skorpedannelse), normalt i 5-7. Det er flere årsaker som kan gi akutt eller kronisk utslett i ansiktet hos barn. Atopisk ekseVanligste årsak til kløende utslett hos spedbarn.


Informasjon om rsaker, utredning og behandling av utslett i ansiktet. Pityriasis alba: Gir hvite flekker i huden hos barn, spesielt for de med mørk hudtype. De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger. Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen. Blemmene dukker ofte opp i hodet, ansikt, overkropp og den delen av armer og bein.


Fem til dager etter smitte får barnet utslett i kinnene. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Utslettet kan være del av en barnesykdom, et ledd i en barnesykdom eller det kan være et eksem. Atopisk ekseRødt, kløende utslett, ofte på tørr hu kan oppstå fra 2-måneders.


Ofte debuterer utslettet hos de minste barna i ansikt og hode, etter hvert kan det dekke hele kroppen. Hos litt større barn, over 1-år, finnes . Gutt på år som har noe kviselignende utslett. Skarlagensfeber: Vanligvis får barnet først en tydelig hissig rødfarge i ansiktet.


Utslettet går så videre til nakken, overkroppen, lysken og rundt . Den er kjempe fin på sikt om barnet er tørr i hode og kroppen. Denne kremen har vært super for min sønn som fikk utslett når han var på samme alder som din baby. Ofte er utslettet sterkest i ansiktet, og huden blir gjerne flammet.


Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud? Her finner du fakta og tips om babyens hud. Babyens hud kan lett bli irritert på steder der det kan være litt . I tillegg er det ofte også utslett i ansikt, på bryst, hender og andre kroppsdeler. Halvparten av barn som har atopisk eksem vil ha normal hud når de starter i . Deretter i ansikt, på kroppen, armer og ben.


Høyrødt sammenflytende utslett i ansiktet og lett feber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg