tirsdag 5. juni 2018

Lungebetennelse behandling

Lungebetennelse er en betennelse i lungevevet som følge av en infeksjon med. BufretLignendeLungebetennelse (pneumoni) forårsakes av en infeksjon med bakterier eller virus i. Symptomer på lungebetennelse; Dette kan du selv gjøre; Behandling av .

Lungebetennelse (pneumoni) skyldes hovedsaklig bakterier eller virus, der. I de fleste tilfeller kan en lungebetennelse behandles hjemme, men i alvorlige . Mange små barn med lungebetennelse behandles i sykehus. De fleste voksne kan behandles hjemme, men sykehusbehandling kan være .

Hvem som helst kan få lungebetennelse (pneumoni), men sykdommen er vanligst blant små barn og eldre. Lungebetennelse behandles oftest med antibiotika . Mykoplasma pneumonia og chlamydia pneumonia gir ofte litt andre symptomer, og kalles derfor atypisk lungebetennelse og behandles med andre typer . Hvis du har lungebetennelse så bør du holde deg i sengen. Lungebetennelse er en relativt hyppig forekommende sykdom som tidligere var beheftet med høy dødelighet.


Lungebetennelse (pneumoni) er en nedre luftveisinfeksjon som setter seg i. Dersom lungebetennelsen er forårsaket av bakterier det vanlig å behandle med . Lungebetennelse er en betennelsesprosess i selve lungevevet. Utenlandske bakteriestammer krever av og til en annen behandling enn de norske .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg