fredag 22. juni 2018

Blod fra underlivet

Det som er viktig å utelukke er at det ikke skyldest celleforandringer. Spesielt skal du tenke på dette dersom du har blødning etter samleie. Symtomene på livmorhalskreft er: Blødningsforstyrrelser og blødning etter samleie, blodig, illeluktende utflo blødning etter at du har passert .

Menstruasjonen er den vanlige grunnen til blødning fra skjeden hos friske kvinner. Blødninger utenfor syklus og etter overgangsalderen kan derimot være tegn . Vaginale blødninger utenom de faste periodene er imidlertid ikke særlig uvanlig, heller ikke blødning etter samleie. En uventet vaginal blødning betyr at det .

Det første symptomet vil være blødning fra underlivet. Den kan være som en menstruasjon, men ofte mye svakere - eventuelt bare som en brunsvart utflod. Konsultasjon hos gynekolog; Undersøkelse av hormonkonsentrasjonen i blodet; Utskraping.


Jeg har den siste måneden blødd mye friskt blod fra underlivet. Har gått på p-piller i årevis (aldri noe problemer før) og er år. Plutselig blod fra underlivetinnlegg30. Symptomene kvinnene ble mest engstelige for, viste seg å være vaginal blødning (som etter samleie eller fysisk aktivitet) og økt utflod.


Det er en normal grunn til å blø utenom menstruasjonen, som du skal være klar over, og det er blødning i forbindelse med eggløsningen. Underlivsplager og kjønnssykdommer er noe de fleste mener er privat og er kanskje ikke det mest populære temaet å ta opp. Få ting er så skremmende for gravide som å oppdage at man blør. Men selv om blødning alltid skal tas på alvor, går det ofte bra likevel. Brunt slim er utflod med blod i, så det tyder på at mensen er på vei.


Symptomer på kreft i livmorhalsen kan være blodig og illeluktende utflo blødning mellom menstruasjoner, etter samleie eller etter overgangsalderen. Trenger ikke være mer enn bittelitt blod på papiret. Blødning ved samleie skal utredes for å utelukke celleforandringer og betennelser. Man er mer utsatt for sopp i underlivet ved graviditet, så hvis det klør i. Noen får en liten blødning når egget fester seg i livmoren i løpet av den . Helse: Hei Jeg var på do for tre dager siden og bæsja, når jeg skulle tørke meg kom det MASSE blod på papiret, det så ut som . De vanligste symptomene er kløe eller svie i underlivet og vaginal utflod.


Da er det de symptomene du beskriver med spor av blod i urinen, med følelse av at. Jeg har også veldig vondt i underlivet og det kommer blod når jeg tisser. Hvor kommer blodet fra, er det et sår inne i kroppen?


Over ser du en tegning av en livmor inne i en kvinnekropp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg