torsdag 30. juli 2015

Amme med silikon

Jeg har silikon i puppene og er redd de ikke virker. Er det noen fler som har silikonbryster, og har eller skal amme? Dere med silikon pupper som valgte å amme og lavære å amme.


Til dere mammaer som har silikon, dere som valgte å amme - angrer dere på at dere gjorde det feks pga. Da det er et sterkt ønske fra mange lesere, tenkte jeg å skrive et lite innlegg om hvordan jeg opplever ammingen med silikonpupper. Jeg har så og si akkurat funnet ut at jeg er gravid på andre forsøk!


Lurte på om noen hadde noe erfaring med amming og silikon i brystene?

I noen tilfeller kan en brystforstørrelse med silikon påvirke muligheten til å amme, så vurderer du å få barn i nær fremtid anbefaler vi at operasjonen utsettes til . Rannveig Heitmann vil operere brystene igjen etter andre runde med amming. Prøver å bli gravid og la inn silikon i jan 07. Jeg har ikke erfaring selv, men en i barselgruppa mi på NM hadde silikon og ammet som bare det . Hei, lurte bare på om det er noen som har erfaring med amming og silikonpupper ? Linni Meister har silikon i brystene, og hun sier nå at det ikke har vært problematisk å amme sønnen Dennis de siste fire månedene. Per dags dato har hun 8gram silikon i hvert bryst, noe som kvalifiserer.


Lurer du på om du kan amme ditt barn med silikonimplantat i brystene? De aller fleste som har silikon opplever heldigvis en ukomplisert amming. Så dere som har ammet med silikon, førte det til noen komplikasjoner?


Ble puppene ødelakte igjen, eller så de . Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får om silikon og silikonpupper. Hvor lenge etter at man har sluttet å amme kan man ta silikon? Myke, fine smak- og luktfrie brystskjold i silikon fra AVENT. Beskytter såre og sprukne brystvorter under amming.


Har alltid lurt på om det er farlig å amme om du har silikon i brystene? Mange kvinner kan amme barn etter denne typen kirurgi, men ammefunksjonen kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg