mandag 20. juli 2015

Astma maske

Jonas varmemaske fra Norges Astma- og Allergiforbund gir god . Varmemasken er spesielt egnet for personer med lunge- og hjertesykdommer, for eksempel astma. Den gir god beskyttelse mot kald og tørr luft, og er også nyttig .

Barn fra 0-år bør i tillegg bruke ansiktsmaske på kammeret for riktig medisinbruk. Rengjør inhalator, inhalasjonskammer og maske regelmessig. Astma er en kronisk betennelse i nedre luftveier som fører til hevelse av slimhinnene, sammentrekking av. Astma er en kronisk betennelse i nedre luftveier som fører til hevelse av slimhinnene,.


Ved bruk av maske bør huden rundt munn og nese tørkes av. CTmask er en varmemaske som er utviklet spesielt for mennesker med lungesykdommer som astma og KOLS eller hjertelidelser. Trener du ofte i kaldt vær, kan du forebygge anstrengelsesutløst astma med en kuldemaske. Det forteller Kai-Håkon Carlsen, professor på . Det straffet seg, og jeg fikk astma i en alder av år. Har man astma bør man kanskje bruke maske eller annet allerede når det er kaldere . En varmemaske varmer opp innåndingsluften fra minus til pluss 20.


En slik maske er derfor et godt hjelpemiddel både for astmatikere og for . Aerochamber plus med maske år-voksen, inhalasjonskammer med maske.

Aerochamber plus med maske brukes sammen med astma- eller kolsspray for å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg