onsdag 29. juli 2015

For mye b vitamin

B-vitaminer har man tradisjonelt ment at ikke KAN overdoseres. Kroppen skal ha tid til å ta imot tilskuddet, og tar du for mye på en gang, . B-vitaminer er en fellesbetegnelse på flere vannløselige vitaminer med en rekke.

Det er lav risiko for å få i seg for mye vitamin B fordi et eventuelt overskudd . Lenge var det en udelt sannhet at høye nivåer av B-vitaminer i blodet var bra for oss. Men nyere forskning viser at bildet er langt mer nyansert. Høye doser av B-vitaminer forebygger ikke tilbakefall hos pasienter som har hatt hjerteinfarkt eller slag. Slik behandling kan tvert imot være skadelig, viser en . Ber på mange måter et spesielt vitamin.


Hva skjer hvis mann har for mye Bi kroppen? For mye av noen typer vitaminer, kan nemlig gjøre deg syk. De vannløselige vitaminene B- og C-vitamin må du ha jevn tilførsel av hver dag. Tilskudd av B-vitaminer kan være bra, men ikke for mye! Det har i mange år rådet en forestilling om at B-vitaminer kan være styrkende for trette og slitne eller . B-vitaminer er vannløselige, derfor tisser man ut det kroppen ikke trenger.


Selv om vitaminer og mineraler har mange nyttige, og ikke minst viktige funksjoner for kroppen din, kan det faktisk bli for mye av det gode. Men vitamin Ber jo vannløslige vitaminer hvor det som er for mye blir skilt ut i urinen. Går vel ikke ann å ha forhøya verdier da?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg