onsdag 15. juli 2015

Trøske baby

Mor opplever som regel at det gjør vondt å amme. Trøske er et problem som kan oppstå under hele ammeforløpet. Trøske bør behandles i samråd med lege, og behandlingen bør ikke utsettes.


Trøske er en soppinfeksjon i munnslimhinnen og ses som et hvitt belegg inni munnhulen. Plutselig stikker babyen ut en liten hvit tunge i stedet for en rosa. Trøske er en soppinfeksjon i munnen som mange spedbarn får.


Soppinfeksjon kan ofte oppstå hos mor etter behandling med antibiotika, eller at hun har hatt soppinfeksjon feks.

Helsesøster har sett på det og sier at litt hvitt belegg er vanlig, så det behøver ikke være trøske - men kan . Trøske eller bare litt melkebelegg på tunga? A5257BufretLignendeTrøske gir et karakteristisk hvitt belegg i munnen som noen ganger kan svi og gi. Vidi Baby våtservietter stk 1- for Vidi våtservietter til medlemmer av VI+ . Trøske er en soppinfeksjon i munnen, forårsaket av soppen Candida albicans.


Soppen kan gi infeksjon hos spedbarn som har blitt smittet av . Normalt har alle denne soppen på huden og slimhinnene uten at det fører til sykdom. Trøske er vanlig hos spedbarn og gir ingen, eller minimale plager for . Min lille prinsesse har fått trøske i munnen sin!

Smør på Farris md q-tips, - både på baby og på bryst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg