fredag 10. juli 2015

Bruk av smokk

Det kan da være fristende å dytte smokken i munnen på babyen. Her er fordelene og ulempene ved bruk av smokk. De første seks månedene kan det å bruke smokk gi babyen en rekke fordeler.

Bruken av smokk kan føre til at barnet blir sugeforvirret, dersom den blir introdusert tidlig, før ammingen er vel etablert. Mange barn blir også veldig glad i smokken. Vent med smokk til barnet er dyktig til å suge ved brystet. Ved mor barn vennelig helsetjeneste blir du rådet å ikke blir bruke narresmokk eller . Smokkbruk blir fra tid til annen gjenstand for heftig diskusjon blant foreldre.


Skal man la babyen bruke smokk, eller bør smokker aldri slippe . Finner barnet ditt roen når det bruker smokk eller suger på tommelen? Hun har merket seg en liten nedgang i bruk av smokk de seneste årene, og understreker at det også er positive sider ved ikke å bruke den. Så mange som én av fire ørebetennelser hos barn under tre år skyldes bruk av smokk, sier Jørgen Lous, lege og professor ved Syddansk . Jeg synes riktig nok ikke smokk skal brukes annet enn ved soveti og jeg vet etter å ha jobbet i barnahage at veldig mange går med smokken i . Bruk av smokk kan gå ut over ammingen, advarer helsesøster.


Regelmessig bruk av smokk når barnet legges til å sove kan virke forebyggende. Det anbefales at amming er vel etablert før smokk eventuelt tilbys barnet. Helsedirektoratet har tatt i bruk sterke virkemidler for å nå ut med dette livsviktige budskapet. Men er det fy-fy å bruke smokk så tidlig. På sykehuset sa de at vi burde vente med smokk noen uker fordi de . Lillejenta vår på snart år er VELDIG glad i smokken sin.


Hun har vært utrolig sugen siden hun kom ut, og som spedbarn falt hun fullstendig . Enten du kaller den tåtesmokk, sutt, tutt eller tytt, så gir smokken god trøst til små babyer med stort suttebehov. De første seks månedene kan det å bruke smokk . Og etter det fant vi ut at å ikke bruke smokk var veldig greit. Og det fint mulig å begrense bruk av smokk mer enn det noen foreldre gjør. SIDE2): Langvarig bruk av smokk kan føre til deformerte tenner, utslett rundt munnen, og manglende evne til å bite tennene helt sammen. Hvilke er fordelene og bakdelene med å bruke smokk?


Steriliser eller kok smokken i fem minutter før første gangs bruk, etterpå med jevne mellomrom. Det kan komme litt vann inn i smokken, men dette fjerner du ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg