tirsdag 21. juli 2015

Psoriasis behandling

Det finnes ingen kur som gir varig helbredelse av psoriasis. Derimot finnes det en rekke tiltak som kan få hudplagene til å gå tilbake og holde sykdommen i sjakk . Behandlingens hensikt er å lindre symptomer og holde sykdommen i sjakk.

Hvilken type behandling som velges har blant annet . Psoriasis er små eller store flekker eller områder på kroppen som er dekket med flass. Ved behandling av psoriasis kan flekkene minske eller forsvinne, men . Heftet har til hensikt å gi en samlet systematisk informasjon om sykdommen psoriasis, behandlingen av den, pasientenes muligheter og sosiale rettigheter.

Den fryktede hudsykdommen psoriasis har så langt vært umulig å kurere. Det er også noen bivirkninger ved behandlingen: færre hvite . Oslo Hudlegesenter tilbyr kort ventetid til hudlege for vurdering, behandling og oppfølging av psoriasis. Psoriasis er en av de vanligste hudlidelsene.


Psoriasis er en kronisk hudsykdom med et forløp som varierer fra lett psoriasis, der pasienten ikke nødvendigvis merker sykdommen, til alvorlig psoriasis som . Psoriasis kjennetegnes ved røde fortykkede hudområder som flasser. Det finnes ingen enkel kur, men behandling som kan lindre og holde sykdommen i sjakk. Olavs Hospital, var tidlig ute med slik behandling til de med alvorlig psoriasis, så man begynner å få ca . Det finnes mange typer behandlinger som kan gis for plakkpsoriasis, avhengig av hvor alvorlig tilstanden er, pasientens alder og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg