mandag 20. juli 2015

Mat til kattunger

Det er meget viktig at en kattunge får riktig kost. De første 3–ukene får den all den maten den trenger fra moren. Hjem Om katten Kattungen Livet med kattungen din Fôring av kattunge.

Etter avvenning vil kattungen ønske å spise minst fire måltider om dagen for å få nok drivstoff. Dersom du ikke kan få til dette matingsregimet, må du gi den mat . For å vokse seg store og ha god helse, må de ha sunn og vitaminrik mat. De fleste kattunger er vant til forskjellig mat når du får dem fra .

Mange kattunger vil oppleve stress når de flytter til et nytt hjem, så du må gjøre ditt beste for å få den til å. Klikk her for informasjon om Hill's mat for kattunger. Nå er kattungene blitt uker og de må vel begynne å få mat snart? Mat til mnd gammel kastrert kattinnlegg11. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende24.


Viktig at katten har riktig mat, så kjøp mat på dyrebutikker eller dyrlege. Noen katter er ikke flinke til å drikke og får i seg for lite væske, da kan det være en fordel å gi noe av maten som våtfôr, slik at de får i seg en del ekstra væske . Har tre stk uker gamle kattunger som har en mor som virker sliten og lei etter uker med å gi melk. Hun gjemmer seg bort og legger seg slik at ungene ikke .

BEDENDE ØYNE: Det kan kanskje se ut som om katten vil ha maten din, når han ser på deg med de bedende øynene sine, men om du vil .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg